Още 10 дни приемат проекти за малките граждански инициативи

Още 10 дни приемат проекти за малките граждански инициативи До 28 април се приемат документи за кандидатстване по проекта „Малки граждански инициативи“ на общинския съвет във Враца, съобщи днес кметът Калин Каменов.
От финансиране в размер на 60 000 лева могат да се възползват инициативни комитети и домсъвети, които да облагородят междублоковите пространства чрез озеленяване и монтиране на пейки, беседки и спортни уреди. Даден проект може да бъде финансиран с до 3 000 лева. Кандидатите не трябва да са реализирали 2 или повече проекта по „Малки граждански инициативи“.
Документите се подават в информационния център на местната управа, с придружително писмо, адресирано до председателя на постоянната комисия по програми с европейско и национално финансиране, европейско сътрудничество и взаимодействие с неправителствени и граждански организации.
Техническа комисия, начело с главния архитект Чавдар Спасов ще оценява предложенията в периода 1-16 май, а срокът за реализация на проектите е 30 септември.
Кметът призовава гражданите да се включат в хубавата инициатива и да направят междублоковите пространства около домовете си по-приветливи. 
18.04.2016, 12:31 часа
892 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha