8 от 8 за "Бойни спортове" Монтана от републиканското в Пловдив

8 от 8 за "Бойни спортове" Монтана от републиканското в Пловдив 8 медала спечелиха 8-те състезатели на СК "Бойни спортове" Монтана от завършилото в зала „Строител” в Пловдив републиканско първенство по ММА и граплинг (ADCC) за юноши и мъже. При тийнейджърите монтанският клуб може да се гордее с четирима шампиони.
итлите в своите категории извоюваха Денислав Станиславов (61), Леонид Тодоров (70) и Атанас Василев (120) на ММА и Даниел Евгениев (77) на ADCC. Сребърните медали на Мартин Иванов (65) ММА и Марио Маринов (88) на граплинг пък помогнаха на монтанския тим да стане отборен шампион, а купата да бъде сложена на видно място в клубната витрина. При мъжете Цветин Филипов (88) стана вицешампион на граплинг, а Микеле Юлианов (61) спечели бронзов медал по ММА.
"Даниел Евгениев бе безапелационен, като приключи срещите си далеч преди да изтече техния край, Леонид не позволи да му бъде нанесен удар по време на целия шампионат и остави само възхищение с играта си от всички в залата. Героя на състезанието обаче се казва Мартин Иванов, който във втория рунд в полуфинала счупи ръката си, но намери сили си да продължи и да победи своя съперник. Пропусна финала заради травмата, но за нас той е шампионът в кат. до 65 кг”, написа емоционално в личния си профил треньорът на СК "Бойни спортове" Монтана Николай Цоков.
24.04.2016, 20:14 часа
1072 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha