Областната управа в Монтана проведе ден на отворените врати

Областната управа в Монтана проведе ден на отворените врати Днес в Областна администрация Монтана се проведе информационна среща за представяне на стипендиантски програми на Ромския образователен фонд – Будапеща, насочени към студенти и кандидат-студенти от ромски произход. В инициативата взеха участие ученици  от средните училища и професионални гимназии на територията област Монтана, преподаватели от съответните учебни заведения и представител на ВСУ „Черноризец Храбър” с изнесен център на обучение в Монтана. Срещата беше открита от областния управител Ивайло Петров в присъствието на двамата заместник областни управители Нина Петкова и Петър Петров  
Младежите имаха възможността да се запознаят подробно с начините за кандидатстване по различни програми, както и да зададат конкретни въпроси към Орлин Орлинов, национален координатор за България на Стипендиантските програми на Ромския образователен фонд. 
Едновременно с информационната кампания се проведе и Ден на  отворените врати в Областна администрация Монтана където кандидат-студентите имаха възможността да се запознаят с функциите и задълженията на Областния управител на област Монтана.
26.04.2016, 21:15 часа
1421 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha