Чанинг Тейтъм се завръща към стриптийза… извън екрана

Чанинг Тейтъм се завръща към стриптийза… извън екрана Чанинг Тейтъм се превърна в най-горещия женски блян покрай ролите си в двете ленти „Професия: Стриптийзьор“. Актьорът смята да се възползва от имиджа си на секссимвол и да пресъздаде еротичните мъжки изпълнения на живо на сцена в Лас Вегас.
36-годишният Тейтъм разкри, че вече работи с хореографи по проекта и дори очаква от феновете да споделят какви са най-горещите им фантазии, за да ги сбъдне.
„Смятам да преместя „Професия: Стриптийзьор“ на сцената до март 2017. Имаме достатъчно клубове за джентълмени, защо да не направим и първия официален за дамите? Или може би не за дами? Зависи какво точно искате. Така че моля ви, оставете коментар и ни кажете какво точно искате да видите. Ние сме тук, за да го създадем за вас“, разкри звездата пред Cosmopolitan.
Първото шоу ще бъде през март следващата година в The Hard Rock Hotel & Casino in Las Vegas и самият Чанинг може да се включи в него.
„Кастинги, режисура, ще направим всичко. Аз съм в страхотна форма и с желание бих се качил на сцената. Би било много забавно. Съпругата ми даде одобрението си и кой знае дали дълго време ще мога да запазя формата си?“, добави хубавецът.
06.05.2016, 15:33 часа
1364 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha