Вижте хороскопа си за днес -8 май

Вижте хороскопа си за днес -8 май
Овен
През този ден е трудно да се каже, че всичките ви начинания са обречени на успех. В интерес на истината имате всички предпоставки това да се случи. Дали обаче ще имате достатъчно ентусиазъм за това е друг въпрос. Може да намерите 100 причини, за да не си мръднете пръста. Не го правете.

Телец
През този ден бъдете внимателни към това, което ви говорят. Наблюдавайте събеседници си и не се вслушвайте само в думите. Жестовете и мимиките може да ви разкрият много повече информация.

Близнаци
Ако през този ден попаднете в спор, най-добре заемете отбранителна позиция. Каквото и да кажете няма да бъде възприето по начина, по който искате. Затова не си хабете думите. Една усмивка и опит за помирение ще свършат повече работа.

Рак
Днес се отнесете философски през дребните препятствия, които ще застанат на пътя ви. Не си заслужава да задълбавате в проблемите, те наистина са временни и след няколко дни ще сте забравили за тях. Бъдете великодушни.

Лъв
През този ден ще сте много чувствителни към всякакъв вид тайни. Спрете този порив на порочна информираност и не си пъхайте носа, там където не ви е работа. Изберете си интересен филм за вечерта.

Дева
През този ден някой ще се опита да ви предизвика. Опитайте се да игнорирате това и се дръжте сякаш това ви се случва всеки ден. Поведението ви ще обърка зложелателя и той бързо ще се откаже от намерението си.

Везни
През този ден ще трябва да направите компромис. Да вие, безспорно сте прави, но това няма да се отрази благотворно на връзката ви, особено ако сте жена. Позволете на мъжа до вас да бъде мъж.

Скорпион
Днес ще имате възможността да довършите нещо, което отдавна чака да бъде довършено. Това наистина е шанс, защото ако изпуснете този момент, после ще стане по-трудно за вас. Стегнете се и действайте.

Стрелец
Днес е добре да проведете „разговор“ със съвестта ви. Неспокойството ви се дължи на неизяснените неща, които ви измъчват. Бъдете честни, признайте си, обадете се, извинете се. Не е толкова трудно, колкото изглежда. После ще се почувствате много по-добре.

Козирог
Днес подбирайте хората, с които общувате и намалете броя им до минимум. Имате нужда от верни хора до себе си, истинско разбиране и споделеност в общуването. Не се колебайте да откажете покана за парти.

Водолей
През този ден споровете ще са абсолютно ненужни и безрезултатни. Дори да ви е скучно те няма да ви донесат нужното удовлетворение. Фиксирането в детайлите може да ви отдалечи от важните неща и да ви направи да изглеждате дребнави.

Риби
Днес съществува опасност от това сами да си създадете трудности, там където ги няма. Ако имате задачи задължително си вземете помощници. В противен случай рискувате да развалите деня си, настроението и дори предстоящата седмица. 
08.05.2016, 09:02 часа
2300 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha