Явор Бахаров в оргии на плажа

Явор Бахаров в оргии на плажа

Явор Бахаров съвсем го ударил на живот след раздялата си с щерката на Фатик Александра Тюркмен. Двамата изкараха близо 4 месеца заедно и през това време актьорът пазеше поведение пред скромната си половинка, като заряза изцяло запоите и мощните денонощни купони и мощни денонощни купони. Сега обаче се развихрил с пълна сила на морето, разкриват шокирано от изцепките му негови колеги, пише в. "Всеки ден".
"Явор вече не прилича на себе си и ако брат му Захари го види, или майки му, го види, ще го изгонят от вкъщи. Не изтрезнява по цели дни с цяла компания пияници на плажа Иракли", разказват очевидци на денонощните запои на младия актьор, които също са участвали в купоните. Младият Бахаров бил в центъра на масовките плажа и основно той зареждал с пиене и други екстри, тъй като разполагал с дебела пачка, заработена от сериалите, в които участва през последния тв сезон.
"Не може да се отрече, че е много щедър и черпи наред. Затова и мацките му се лепят и в момента върти две накуп. Ляга си с тях в палатката, но не ми се бъркаме как се оправя с тройките. Щом може, евала", разясняват подробностите аверите на Бахаров.
Често в късните часове на нощта на плажа се заформяли и оргии със смяна на партньорите между актьора и част от компанията му, която била съставена предимно от млади негови колеги от НАТФИЗ.

24.07.2013, 12:08 часа
2970 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha