Мездренски деца с престижни награди от "Млади таланти 2017"

Мездренски деца с престижни награди от "Млади таланти 2017" Деца от Мездра взеха участие в Международният детски фестивал „Млади таланти” 2017, който се проведе за девета поредна година в Национален дворец на децата.
Учениците от Център за подкрепа на личностното развитие (ЦПЛР) в Мездра участваха в раздел "Музикално изкуство: вокални групи и изпълнители на забавна музика" и „Съвременни и улични танци”. Танцова формация "Sunny girls” с ръководител Цветелина Цинцарска изпълни композициите „Да танцуваме” и „Рокендрол”. Вокална група „Детски свят”, с ръководител Анета Петкова, изпълни песните „Нашият град” и „Заедно” и завоюва за тях 1 място в раздел "Забавна музика".
Моника Емилова Велчева бе класирана индивидуално на 2 място. Йоана Димитрова Лиловска, 5 годишната звезда на групата, завоюва 1 място и покана да участва в Гала концерта на фестивала тази вечер, 29 април в зала „Люмиер” – НДК.
Председател на журито на събитието беше Мими Иванова.
Спечелилите първо място получиха купи, медали, грамота и покана за участие в Творческа ваканция „Хайде да творим заедно” (10 дневен безплатен лагер на море или планина).
29.04.2017, 15:25 часа
981 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha