Спряха трима неправоспособни шофьори

Спряха трима неправоспособни шофьори Трима шофьори без книжки са били хванати във Врачанско вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 
Около 9 часа в село Гложене, катаджии спрели за проверка лек автомобил "Застава", управляван от 42-годишния А.М. от същото село. Полицаите установили, че водачът не притежава книжка. На автомобила му били свалени регистрационните табели, а мъжът получил акт по Закона за движение по пътищата, акто по Закона за българските лични документи и акт по Кодекса за застраховането.
Около 14.40 часа на пътя между селата Остров и Лесковец е бил спрян товарен автомобил "Форд Куриер". Зад волана бил 45-годишният В.М. от Оряхово. Било установено, че мъжът имал връчено наказателно постановление за управление на автомобил без книжка. Ченгетата свалили регистрационните табели на возилото и му връчили акт по Закона за движение по пътищата. По случая е образувано бързо производство.
Около 21 часа в Роман, униформени спрели за проверка лека кола "Фолксваген Голф". Шофьор бил 32-годишният А.Б. от Роман, за когото полицаите установили, че е седнал зад волана без да има книжка. Водачът получил 2 акта и протокол ЗМВР.
02.09.2017, 10:23 часа
1742 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha