Хайде пак: Нови тапи на "Хемус" заради ремонт на тунел "Витиня"

Хайде пак: Нови тапи на "Хемус" заради ремонт на тунел "Витиня" От днес се въвеждат промени в движението през тунела "Витиня" на автомагистрала "Хемус" в посоката към а София. Трафикът се ограничава в две ленти, тъй като започва ремонт, предаде БНТ.
Агенция "Пътна инфраструктура" препоръчва на шофьорите да използват и алтернативни маршрути към столицата, за да не се образуват задръствания.
Ремонтът ще продължи няколко месеца. Съоръжението ще бъде изцяло обновено, подобно на тръбата в посоката към Варна, която бе пусната едва миналата седмица.
От Агенция "Пътна инфраструктура" призовават шофьорите да използват и стария път Ботевград-София при км 35. При необходимост, ако има интензивно движение, от Областното пътно управление ще пренасочват трафика по стария път.
АПИ препоръчва на шофьорите, които пътуват от Северозападна България в посока София, от градовете Видин, Монтана и Враца, да използват и прохода Петрохан, както и пътя през Искърското дефиле, за да избегнат натоварения трафик през "Хемус".
25.09.2017, 09:27 часа
1050 1
Коментари

Фил

25.09.2017, 09:42 часа
Така е като комунистите не са ремонтирали нищо а само крали парите 30+ години, сега няма как да се направи сичко за една нощ... вълшебни пръчици няма! Стига сте мрънкяли...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha