Холивуд гърми от секс скандал! Топ актриси обвиниха продуцент в тормоз

Холивуд гърми от секс скандал! Топ актриси обвиниха продуцент в тормоз Световноизвестните актриси Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу, обвиниха в сексуален тормоз известният холивудски продуцент Харви Уейнстейн.
Красивата актриса Полтроу споделя пред „Ню Йорк таймс“, че когато била на 22 години Уейнстейн й предложил роля във филма "Ема" (1996 г.) по романа на Джейн Остин. Според актрисата, преди началото на снимките, продуцентът я повикал в хотелската си стая, а по време на срещата им той й предложил масаж в спалнята му. Тя отхвърлила сексуалното предложени на Харви Уейнстейн, а по-късно и споделила с тогаващното си гадже Брад Пит.
Другата таланлива актриса, жертва на холивудския продуцент, е Анджелина Джоли. Тя сподели пред медии, че е била тормозена от продуцента в края на 90-те години на миналия век.
"Имах изключително негативен опит с Харви Уейнстейн в моята младост, затова реших никога да не работя с него и да предупреждавам другите", казва актрисата. Джоли отбелязва, че също отхвърлила тогава предложенията на продуцента. Тя подчертава, че "поведението му към жените е неприемливо".
Миналата седмица американския вестник "Ню Йорк таймс" публикува материал, вследствие на журналистическо разследване, в което се посочва, че в течение на около 30 години Уейнстейн е оказвал сексуален тормоз на служителки на компанията, в която е работил. Продуцентът търсел интимна близост с тях с обещание за съдействие в кариерното им развитие.
Във вторник пък друго американско издание сп. "Ню Йоркър“ съобщи, че три жени обвиняват Уейнстейн в изнасилване.
Харви Уейнстейн стана известен с продуцирането на филми като "Влюбеният Шекспир", "Криминале", "Спасяването на редник Райън" и т.н. По последна информация съпругата на продуцента Джорджина Чапман е подала молба за развод.
11.10.2017, 15:48 часа
1365 0
loading...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha