Лека кола се запали на Е-79, образуваха се километрични колони от чакащи

Лека кола се запали на Е-79, образуваха се километрични колони от чакащи Лек автомобил се е запалил на главен път Е-79 Кресна - Стара Кресна, при отклонението за село Горна Брезница.
За Радио „Фокус" дежурният служител в Областно пътно управление-Благоевград съобщава, че движението в района е ограничено и в двете посоки, тъй като се изчаква служители на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" да потушат огъня.
Дежурният подчерта, че в участъка на инцидента няма обходен маршрут.
Вследствие на произшествието в района вече са се образували километрични опашки. Опашката в посока Благоевград подминавала входа на Кресна откъм село Горна Градешница. 
Към 15.41 часа движението в района частично е било възстановено. Автомобилите преминават бавно заради образувалата се тапа.
На мястото са пристигнали екипи на "Пътна полиция". Свидетели са видяли към мястото на инцидента да пътуват и пожарни коли, чули са и линейки. 
Към момента няма информация за обстоятелствата около произшествието. Не е ясно и дали в катастрофата има сериозно пострадали хора. 
19.10.2017, 16:10 часа
3359 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha