Прокуратурата иска двойно по-висока присъда за Анита Мейзер

Прокуратурата иска двойно по-висока присъда за Анита Мейзер Варненската окръжна прокуратура поиска двойно по-висока присъда за скандално известната Анита Мейзер. Вместо присъдените й 3 години затвор, в пледоарията си държавното обвинение поиска 6 години за подкуп на длъжностни лица и 4 години за убийство по непредпазливост. Глобата, която се иска, е 10 000 лв.
Бившата участничка в конкурси за красота отказа всякакви коментари преди влизането си в залата и си беше запушила ушите, докато наблюдаващият прокурор изнасяше факти около смъртта на съпруга й Николай Димов. Тя плачеше тихо на подсъдимата скамейка и демонстрираше пълно разкаяние. Майката на Николай - Петранка, твърдеше точно обратното. Според почернената жена убийството на сина й било умишлено и планирано предварително. Тя пък твърди, че снаха й не съжалява за стореното и не вижда покаяние в държанието й.
Мейзер е обвинена за убийство по непредпазливост на съпруга й Николай Димов и за предлагане на подкуп от 30 000 евро на разследващ полицай. По искане на защитата на Мейзер делото се гледа по съкратената процедура, след като тя призна вината си. Според обвинителния акт смъртта на 40-годишния Николай е настъпила при експеримент за демонстрация на сила, който трябвало да бъде заснет. Клипът щял да бъде представен на хора от Панама и Колумбия, за да послужи на културиста да бъде включен в схема, от която ще печели много пари. Оча
23.10.2017, 12:26 часа
1115 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha