Ексклузивно! Брутален екшън с Мачката във Врачанския затвор

Ексклузивно! Брутален екшън с Мачката във Врачанския затвор Пореден брутален екшън с участието на Стефан Емилов-Мачката е имало във врачанския затвор, научи ексклузивно информационна агенция BulNews.bg. Известният местен престъпник излежава там 6-годишна присъда за куп нарушения на закона.
Миналия петък 26-годишният бандит отново се дрогирал до безпаметност и изпочупил телевизор и плейстейшъна на своите съкилийници. Затворниците подали сигнал на надзирателите и веднага при тях дошли дежурният офицер Пламен Николов и полицаят Милен Младенов. Двамата се опитали да озаптят Мачката, но той започнал да псува Николов и ударил надзирателя. Незабавно е било повикано подкрепление и спрямо дрогирания затворник били използвани помощни средства, което на разбираем език означава, че е бил пребит като куче.
Това е поредният инцидент със Стефан Емилов. Досега той няколко пъти пребива други осъдени и въпреки това се ползва с привилегии при престоя си зад решетките. Буди недоумение защо не се спазва протокола, при който затворник, създаващ напрежение, задължително се мести в друго изправително учреждение. Мнозина намират оправдание за бездействието на директора в приятелските отношения между шефа по режима Румен Вачев и бащата на бандита – д-р Емил Петков-Душата, който от дълги години е директор на дирекция „Здравен контрол“ в РЗИ Враца.
Любопитното е какво още трябва да направи Мачката в затвора, за да бъде преместен в централния софийски затвор или в Белене.
01.11.2017, 09:50 часа
23896 8
Коментари

Лудия Кон

03.11.2017, 11:30 часа
По-добре да имат плейстешъни и телевизори, вместо да се чудят какви простотии и гаври да измислят с по-слабите затворници, на всички им е известно това не се правете, че не го знаете!

Милан

01.11.2017, 19:15 часа
Защо директорът на затвора не носи отговорност за това. Къде е той, с кого е...

Прехурио

01.11.2017, 16:30 часа
Копиле ти неедно, подлуди целия град, барабар с всички държавни институции. Няма кой да те спре... 200 кила лоена топка. Гний в затвора, там ти е мястото и не забавяй-Господ не е полиция, затвор или съд - един ден ще ти се върне всичко и ще си плтиш!

Оня със слоня

01.11.2017, 16:21 часа
Тоя анаболен балон женски цицки, ташаци колкото бобени зърна и пишка като топлийка, ще го поря кат' риба. На 26 ми се изживява на бабит. Ако го изпъна един път с едно тръбно ключе ше зациври кат мастия. Дееба и нещастният наркоман...

банчо

01.11.2017, 14:26 часа
абе деба неговата мамичка мачка ли е кучка ли е нема ли кои да утрепе тази зган мръсна по добре е да утрепат башта му каде е създал тоя некролог

баси затвора

01.11.2017, 11:48 часа
Абе тия чукондури в затвора ли са или на СПА почивка!

затвор

01.11.2017, 11:28 часа
Как пък се дрогирал в затвора то щом и там има наркотици къде няма да има. Изпочупил плейстейшън та те в затвора в игрална зала ли са та чак занимания си имат

Геро

01.11.2017, 10:15 часа
Софийския затвор ,който съвсем не е централен ,но това име е останало от близо век,този в Белене са затгвори за изтърпяване на по-леки наказания.Врацанския е от т.н " закрит тип" -с по-тежък режим и с по-тежки присъди.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha