Димитър Байрактаров: Срещу Валери Симеонов има дело за срещи с терористични организации

Димитър Байрактаров: Срещу Валери Симеонов има дело за срещи с терористични организации Журналистът и бивш депутат Димитър Байрактаров заяви пред Bulgaria ON AIR, че има реални основания за искането на оставката на Валери Симеонов, тъй като срещу него имало повдигнато дело за срещи с терористични организации."Азербайджан е завел дело срещу него за среща с терористични организации. Мога да ви покажа номера на следственото дело. Всяко едно негово излизане пред публика е съпроводено с поредна доза скандали и нагнетяване на напрежението сред обществото – това не може да е вицепремиер", категоричен бе журналистът. 
Разговорът обхвана и изказванията на народните представители, които според някои оскверниха празника на Народните будители с изказванията си от трибуната на Народното събрание. Някои политици използваха епитети като "идиоти" и "еничари" за обръщение един към друг.
"Ако наблюдаваме това, което се случва в Европа, то да се връща една толкова опасна тема като Възраждането, е изключително непремерено. Дали парламентът е омаскарил празника? За съжаление трябва да кажа, че една държавна институция с толкова нисък процент на социално одобрение, каквото и да направи - няма да се възприеме положително", отбеляза Димитър Байрактаров.
02.11.2017, 11:22 часа
1383 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha