Кола се разполови след удар в дървета

Кола се разполови след удар в дървета Двама мъже оцеляха по чудо, след като колата им се удари в две дървета край Карлово и се разполови.
Сигналът за тежката катастрофа, която е станала на пътя между карловските села Васил Левски и Ведраре, е подаден снощи малко след 19 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.
25-годишният шофьор на лек автомобил "Пежо", който е от ромската махала на село Соколица, е карал с висока скорост. Колата е излетяла от пътя, ударила се е в две крайпътни дървета и се е разполовила. Ударът е бил толкова силен, че едната част на пежото изхвърча на около 40 метра от другата. 
По чудо няма загинали. Шофьорът, който е с 4-месечен стаж зад волана, не е употребил алкохол. Той е в болница без опасност за живота. 23-годишният му спътникът му обаче е с фрактура на черепа и е в тежко състояние. 
По случая е образувано досъдебно производство.
През изминалото денонощие на територията на страната са станали девет тежки катастрофи. 12 човека са ранени, информира МВР. В София са станали 51 леки и четири тежки катастрофи. Петима са ранени. 



 
03.11.2017, 11:30 часа
1115 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha