Антон Кутев: Борисов и Цветанов да платят делата, които България е загубила заради тях в Страсбург

Антон Кутев: Борисов и Цветанов да платят делата, които България е загубила заради тях в Страсбург Репликата, за която ме изгониха, е записана в стенограмата. " Днес вече не си за тук", казах на г-н Главчев. Тази реплика според г-н Главчев оскърбяха Народното събрание, заяви депутатът от БСП Антон Кутев, който вчера беше остранен от заседанието на НС.
"Според г-н Главчев моята реплика обижда Народното събрание и Министерския съвет. Според мен това не е така", каза още социалистът и добави: "Най-вероятно ДПС ще подкрепят искането на оставката на Димитър Главчев. Те ще ни подкрепят с подписите си."
"Корнелия Нинова беше изгонена, защото каза, че според нея министър-председателят тотално руши институциите в България. Къде другаде, ако не в парламента, да го каже това най-големият опозиционен лидер", попита Антон Кутев.
Искам министър-председателят да дойде в парламента, заяви още Кутев. Той говори за това, че в парламента пребивават наркотрафиканти. "Когато Борисов каже какво е имал предвид с внушенията си, аз лично ще заведа дело срещу него, заедно с депутатите от БСП, и ще го осъдя", заключи социалистът.
Искам да попитам кога Цветанов и Борисов ще платят парите на държавата, за дела по тяхна вина, по които държавата е осъдена в Страсбург, заяви Кутев.
16.11.2017, 09:58 часа
1139 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha