Какво става?! В Пакистан изнасилиха кокошка, а в Мароко - магаре

Какво става?! В Пакистан изнасилиха кокошка, а в Мароко - магаре Човек никога не може да има доверие на съседа си. Понякога се чуди дали той не му идва на гости, дали не се занимава с жена му и най-лошото е, че често се притеснява за домашното пиле, което в последно време се привързва към него.
Мда, последното е криза в Пакистан, където съсед обвини 14-годишно момче в нечисти социални отношения с кокошка. Никога не сме подозирали, че скубането на пилето може да има толкова буквален прочит. Младият джентълмен примамил животното, завел го вкъщи и пред свидетели извършил сексуалния акт. Пред полицията, пилелюбецът заявил, че бил сексуално изнервен и трябвало да разпусне. За жалост, природата не е пригодила пилетата за интимност с хората и починала след сексуалния акт. Изследване на криминолози е доказало, че животното е пострадало по този начин, а младежът признал всичко много бързо.
През септември таксиметров шофьор признал, че също е спал с малко кученце (ето защо не се подаряват животни) и признал всичко под влиянието на алкохола.
През август 15 тийнейджъри са били откарани в болница, след като се опитали да спят с магаре, инцидентът се случил в Мароко. Любовниците били откарани в болница, след като се оказало, че животното е болно и трябвало да се лекуват. Докато младежите се лекували, малкото племе убило животното, за да не се възползват и други от него.
Четем всичко това и започваме да се чудим относно красотата на пакистанките и мароканките. Какво се случва? Как е възможно да изберат магаре, вместо жена.
17.11.2017, 11:17 часа
3315 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha