Община Мездра с 3 номинации в Годишните награди за туризъм

Община Мездра с 3 номинации в Годишните награди за туризъм Община Мездра бе класирана в 3-те категории на Годишните награди за туризъм 2017, за които бе подала заявления. Община Мездра е претендент в раздел „Община на 2017г. за културно-исторически туризъм“. Фестивалът на средновековните традиции, бит и култура е номиниран в категория „Туристическо събитие“, а Археологически комплекс „Калето“ - в раздел „Туристическа атракция-обект“.
Категориите във второто издание на Годишните награди в туризма са 16. И тази година гласуването се осъществява онлайн на платформата www.tourismawards.bg.
Жителите на Община Мездра и почитателите на културно-историческия туризъм могат да подкрепят обектите и събитията, с които се популяризира нашия роден край на следните адреси:
http://tourismawards.bg/cat/kulturno-istoricheski-turizm/- номинация на Община Мездра за „Община на 2017г. за културно-исторически туризъм“
http://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/-  Фестивал на средновековните традиции, бит и култура / претендент за  „Туристическо събитие“ на 2017г./
http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/- Археологически комплекс „Калето“ /претендент за „Туристическа атракция-обект“ на 2017г.
Нека бъдем по-активни в гласуването, за да превърнем Община Мездра в предпочитана културно-туристическа дестинация.
21.11.2017, 16:38 часа
691 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha