От последните минути: Кола удари компания от 3 деца, линейка хвърчи към спешното /снимки/

От последните минути: Кола удари компания от 3 деца, линейка хвърчи към спешното /снимки/ Неприятен инцидент с участието на лек автомобил и три деца е станал преди минути във Враца, видя само репортер на информационна агенция BulNews.bg. Компания от две момичета и едно момче минавали през паркинга пред блок „Вапцаров“ 2, когато били ударени от „Форд Галакси“ с врачанска регистрация. Шофьорът връщал назад и заради тъмнината не успял да види навреме минаващите хора.
Момчето незабавно подало сигнал на тел.112, като продиктувал и номера на автомобила. Пристигналата линейка закарала в болница едно от момичетата, което се оплакало от болки в крака. Веднага в спешното пристигнала с такси останалата част от компанията, заедно с майката на пострадалата, която е 18-годишна. По неофициална информация няма опасност за живота на младата жена.
На мястото на инцидента вече има полиция, която работи по изясняването на инцидента. Съседи разказват, че удареното момиче работи на близка автомивка, но е имало и преди проблем с крака и сега просто болката се е увеличила.
21.11.2017, 20:05 часа
11730 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha