Куриоз! Автокрадец запали кола, блъсна я и офейка

Куриоз! Автокрадец запали кола, блъсна я и офейка Полицията е задържала неуспял автоджамбазин, чиито опит за кражба на кола приключил с катастрофа, съобщиха от пресцентъра на МВР.
На 27 ноември в посред нощ бандитът се промъкнал в двор на къща във видинското село Полетковци. Там бил паркиран отключен лек автомобил „Сузуки”, а контактният ключ бил скътан в пепелника в купето. Автокрадецът запалил колата, но я шофирал едва няколко метра. Когато се опитал да изкара от двора, джамбазинът се блъснал в паркирания наблизо „Опел Астра“. След удара натрапникът захвърлил ключовете и си плюл на петите.
Стопанинът на двете возила чул данданията и излязъл да провери какво става. Той видял щетите по колите – спукана предна броня на „Сузуки“-то и счупени фар, мигач и калник на „Астра“-та. Ключовете си пък намерил захвърлени на земята в двора. Собственикът се досетил какво е станало и подал сигнал в полицията.
На мястото пристигнали служители на реда, които направили оглед. В хода на предприетото разследване криминалисти задържали автора на деянието. Оказало се, че това е  22-годишен местен жител с инициали П.П. Младежът е приведен в полицейския арест за 24 часа. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
28.11.2017, 10:35 часа
1885 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha