Общински съветници умуват в луксозен хотел как да харчат парите на врачани

Общински съветници умуват в луксозен хотел как да харчат парите на врачани Врачанските общински съветници обсъждат бюджета за 2018 година в луксозен хотел, научи BulNews.bg. Каталясалите от неуморен труд местни парламентаристи топнаха морни тела в спа оазиса на „Медикус“ във Вършец.
Днес и утре местните парламентаристи оглеждат заложените цифри в документа от главния финансист на общината Румяна Маринова. Очаква се в рамките на двата дни те да обсъдят и изцяло да подготвят рамката на тазгодишния бюджет на общината.
Нощувките и храната на народните избраници са платени от бюджета на общинския съвет. Точно колко пари обаче са похарчени за „усамотението” в спа хотела на сенаторите на този етап се пази в пълна тайна.
Първа и основна точка в 2-двудневния семинар на врачанските съветници е Бюджет 2018. Очаква се обаче веднага след цялостното му обсъждане парламентаристите да внесат и своите предложения по него. Едва след като детайлно изчистят всяка една страна от Бюджет 2018 той ще бъде подложен на обществено обсъждане. Очаква се в края на този месец председателят на общинския съвет Румен Антов да насрочи заседание, на което вече бюджетът трябва да се разгледа в пленарна зала.
12.01.2018, 14:26 часа
3845 11
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha