Зверство! Пастир преби като куче беззащитна жена

Зверство! Пастир преби като куче беззащитна жена Пастир от Врачанско пребил по особено жесток начин беззащитна жена и я осакатил безвъзвратно, научи BulNews.bg.
Кървавият ужас се разиграл в средата на април миналата година в село Алтимир. Преди дни обаче насилникът И.М.И. беше изправен пред съда в Бяла Слатина.
От документите по делото става ясно, че обвиняемият е вече осъждан за други провинения. Той е работел като пастир при ЕТ „Пламен Павлов“. По неизвестни към момента причини в нощта на 15 срещу 16 април той скочил на бой срещу Венета Валентинова Асенова от Дупница.
Не става ясно каква е причината за бруталното нападение. Докато налагал жената с юмруци обаче пастирът й взел личната карта и шофьорската книжка. За друго откраднато не се съобщава.
След жестокия побой жената имала кървящи рани в лявото слепоочие, счупено ребро, контузии по гърба, бедрата и раменете, а пръстите на едната й ръка били изкълчени. Освен това тя получила разкъсване на далака с кръвоизлив в коремната кухина. Травмата наложила спешното отстраняване на слезката й.
В съдебната зала И.М.И. се признал за виновен и сключил споразумение с прокуратурата. Магистратите постановиха той да лежи една година в затвора при общ режим. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване, но пострадалата може да предяви граждански иск срещу нападателя си.
16.01.2018, 08:40 часа
6045 4
Коментари

Джик так

16.01.2018, 19:04 часа
петко ше те разносам като мачък чирва по чукар.

Петко

16.01.2018, 13:55 часа
До Жоро .Айде паце язе съм там да гледам коги го биеш.Много сте смешни това диванните коментатори.

Жоро

16.01.2018, 10:28 часа
ей копиле смърдело ще те изтумба мамицата ти ши иба ей ше те чакам пред садо и лично ше те изтумба да ти изфръкнат чирвата си ги видиш бе ей лично ще те пречукам не ми дреме къв си ОБЕЩАВАМ ТИ

Справедливост

16.01.2018, 10:25 часа
Ебати правораздаванто. Такъв примат трябва да изплати солидно обезщетение, отделно да чука камъни за 5-6 години.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha