Вижте трите зодии, които не са особено добри в леглото

Вижте трите зодии, които не са особено добри в леглото Има проучване, което показва, че зодиакалният знак има влияние върху сексуалните ни умения. Оказва се, че представителите на три зодии не са никак "блестящи" в това отношение.  Разбира се, че има изключения, но понякога проучванията не лъжат. Вижте кои са трите зодии, които не са особено добри в леглото, но не забравяйте, че  всичко зависи от нас самите и емоциите, които вкарваме в сексуалните отношения с партньорите си:

Рак
Ракът е нежен и изисква максимална емоционална подкрепа. Това не е лошо, но понякога сексът преминава в рутина. Ракът няма да ви предложи големи промени и иновации, а също така не очаквайте и инициатива. Либидото им е забравено някъде, затова може цял живот да лежат в една и съща поза.

Дева
Тази студена кралица не знае как да вълнува. Девите обикновено са закопчани догоре и предпочитат неатрактивни дрехи, за да не бъдат определени като неморални. Емоциите са чиста математика, а докато правят любов, постоянно мислят за следващите стъпки. Никога не са спонтанни и спокойни.

Козирог
Козирогът е роден без никаква представа откъде идва любовта. За тях сексът е дейност без значение, ако не се работи за получаване на услуга в замяна. За Козирога пазарът е напоен с оферти, а те никога не искат нещата, предлагани в чинийка.
16.01.2018, 16:00 часа
1821 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha