Мъка! Няма кой да купи оборудвана бензиностанция на Е-79 във Врачанско

Мъка! Няма кой да купи оборудвана бензиностанция на Е-79 във Врачанско Частен съдебен изпълнител за пореден път сложи на тезгяха бензиностанцията на Е-79 между Мездра и Враца при село Руска Бела, научи BulNews.bg. Бензиностанцията е собственост на „Джими“ ООД и „Строй Кампани“ ЕООД, които са длъжници на банкова институция. Това ще е поредният опит обектът да бъде продаден, но надеждата да се намери купувач не е голяма.
Обектът се намира в местността „Под корията“ и е с площ от 6.194 дка. Състои се от голяма сграда - търговски обект и обслужваща сграда с редица помещения. В обекта има още една административна сграда на груб строеж със заведение за бързо хранене, кафене и минимаркет. В имота има и хале, което представлява център за гуми.
Към обекта се продават и напълно оборудвани бензинови колонки, нивомерна система за три вида гориво, стелажи, оборудван касов възел, както и три вида резервоари за гориво, като един от тях е за подземно съхранение.
Търгът ще се проведе в районния съд в Мездра на 13 февруари от 10 часа, пояснява частният съдебен изпълнител. Началната цена, от която започва наддаването за обекта, е 540 835.88 лева, като върху имота има учредена договорна ипотека.
19.01.2018, 08:25 часа
5258 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha