Внимание! Голямо бездомно куче нападна младеж във Враца /снимки/

Внимание! Голямо бездомно куче нападна младеж във Враца /снимки/ Голямо бездомно куче е нападнало и ухапало млад врачанин вчера, научи BulNews.bg.
18-годишният Петър Пеловски се оплака в редакцията на медията ни за преживения стрес и бе категоричен, че мястото на агресивните кучета не е на улицата.
Младежът бил нападнат вчера към 16.30 часа в близост до автосервиз на Стария пазар в града. Петър се прибирал към дома си с по-малката си сестра, когато подминал цех за дограма на ул. „Околчица“ и внезапно бил нападна от голямо оранжево куче. Сестра му започнала да вика, а той едвам се отървал от зъбите му.
Ужасени двамата побързали да избягат от озлобеното животно, а младежът веднага отишъл във врачанската болница, където му промили раната и му били ваксина против тетанус. На Петър било издадено медицинско удостоверение и той е твърдо решен да си търси правата и да съди общината за раната и преживения стрес.
„От общината трябва да вземат мерки за опасното куче. В района минават много деца и майки, които могат да пострадат много по-сериозно от мен. Целият град е пълен с бездомни кучета. Единственото, което правят от общината е да ги кастрират, обезпаразитяват и пак да ги пускат да обикалят на глутници града. Някои от животните са агресивни и не трябва да се движат свободно по улиците“, заяви Пеловски.
Наша проверка установи, че и в момента кучето е в района между цеха и автосервиза. Хората, работещи в там заявиха, че се е настанило в бараките на терена от няколко дни, но нямат представа от къде е дошло.
10.02.2018, 08:40 часа
6676 4
Коментари

Мано

13.02.2018, 08:49 часа
Да му фърли леб с антифриз! Действа 100%!

Следващият път

10.02.2018, 19:25 часа
Да внимава

Mладия

10.02.2018, 10:38 часа
Ей, стария...Не младежа, а ти искаш да станеш..Известен..Но, понеже си достатъчно Глупав, просто не ти се получава...Ако теб те беше нападнало въпросното куче, нямам идея каква песен щеше да запееш.. Бездомните кучета са ОТГОВОРНОСТ на ОБЩИНАТА!

Стария

10.02.2018, 10:17 часа
ХА ха ХА.. Когато един младеж иска да стане известен в събота сутрин и да му покажат марковите маратонки по МЕДИЯ...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha