​Автомобилната администрация в Монтана си търси началник-отдел

​Автомобилната администрация в Монтана си търси началник-отдел Aвтомобилната администрация в област Монтана обяви свободно работно място за началник на отдел, научи BulNews.bg.
Мераклията трябва да организира, ръководи, контролира и отговаря за цялостната дейност на областния отдел. Той трябва да прави анализ и да отчита дейността на отдела пред главния директор на инспекцията, главния секретар, заместник изпълнителния директор и изпълнителния директор. В задълженията му са да решава образуваните административнонаказателни преписки, да издава административни актове и други.
Изискваната минимална степен на завършено образование за длъжността е „бакалавър“ с минимален професионален опит от 4 години и III младши ранг.
Кандидатът трябва да отговаря на изискванията на чл. 7 от Закона за държавния служител, а минималният размер на основната заплата е 900 лева, като основният размер на възнаграждението се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю, като срокът за подаване на документите е до 28 февруари. 
20.02.2018, 08:15 часа
1115 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha