Младите жени ставали все по-отворени към порното

Младите жени ставали все по-отворени към порното
Знаете ли какъв е проблемът на порното? Всички го гледат, но никой не желае да си признае или по някаква причина се срамува от това.
Порното е абсолютно нормален социален фактор, който съществува и помага със задържането на извращенията, които виждаме. Те остават в контролирана среда и определено задържат онези похотливи идеи, за които мнозина се срамуват. Все пак, статистиката никога не лъже, колкото и жените да обясняват, че не гледат порно.
Австралия очевидно преживява сексуалната революция, в която в този случай се изразява в повишен интерес към порното. Сайтове като PornHub показват засилен интерес и повечето дами все по-често откриват повишение от рода на 14 пъти и то още от 2015 година. Оказва се, че новото поколение дами приема порното като вид удоволствие, не се срамува и няма нищо против да коментира своите вкусове. Онлайн проучванията показват същото и това до някаква степен ни кара да се чувстваме искрено щастливи. Защо?
Година след година, жените обявяват този вид индустрия за табу, за извращение и каквото още може да си представите. Единственият проблем е, че жените все по-често хвърлят по едно око. А и нека не забравяме, че споделянето на порното, оставянето на хисторито и всички останали следи, могат да доведат до далеч по-интригуващи мигове в леглото. Нека бъдем откровени, една връзка издържа повече, когато се споделя общ порно акаунт.
20.02.2018, 16:00 часа
1676 1
Коментари

Цено с мръсния прекор

20.02.2018, 23:43 часа
Къде точно се поотварят ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha