Губернаторът на Враца с актуална информация за зимната обстановка в областта

Губернаторът на Враца с актуална информация за зимната обстановка в областта Усложнена остава зимната обстановка на територията на цялата област. Снежната покривка достигна 30 см.
Републиканската и общинска пътни мрежи на територията на област Враца се снегопочистват и обработват и са проходими при зимни условия.
Продължава да има силни снегонавявания на път II-11 Мизия – Оряхово. Въведено е ограничение на движението за тежкотоварни автомобили над 12 т на път I-1 Мездра – Ботевград. Товарните автомобили трябва да се движат с вериги.
Със заповеди на кметовете на общините Враца, Бяла Слатина, Хайредин и Криводол се обявяват за неучебни дни 27 и 28 февруари. В община Оряхово поради усложнената зимна обстановка учебните занятия са прекратени още от днес. Занятията ще бъдат възстановени в четвъртък.
Няма населени места в област Враца с прекъснато електричество или водоподаване. Възстановено е електрозахранването в централната част на град Оряхово и в село Селановци. 
Областният съвет по сигурност апелира водачите на моторни превозни средства да бъдат бдителни, да следят метеорологичната обстановка и да тръгват на път с необходимото оборудване за движение при зимни условия.
26.02.2018, 16:58 часа
2256 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha