Младежите от Сдружение "Ново поколение на талантите" завоюваха призови места

Младежите от Сдружение "Ново поколение на талантите" завоюваха призови места Даровитите младежи от Сдружение „Ново поколение на талантите“ заеха призови места на четвъртото издание на Националния конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Песенна палитра“- Карлово, 2018. Надпреварата се проведе на 3 и 4 март в града на Апостола.
Възпитаници на музикалния педагог Тони Яшова отново представиха отлично Мездра в оспорвана конкуренция от над 350 участници от цялата страна.
Натали Цолова спечели наградата за най-добре изпята песен на родолюбива тематика. 
Вокална група “Wings” завоюва II място, а малчуганите от “Little Wings” заеха III място.
При индивидуалните изпълнители Александър Георгиев се нареди на III място. 
Участниците в тазгодишното издание на конкурса изпълниха по две песни на български език, а представянето им беше оценено от петчленното жури с председател композитора Хайгашод Агасян и членове Светослав Лобошки, Румяна Иванова, Нора Караиванова и Георги Янков.
Двудневният национален конкурс завърши с грандиозен галаконцерт, а победителите в съревнованието бяха обявени пред препълнената зала в читалище „Васил Левски – 1861 г.“
Специален гост на конкурса беше Вензи. Той изпълни най-новата си песен “Сега разбираш защо“ и от своя страна пожела на всички участници да реализират мечтите си и един ден и те да подкрепят на сцената други деца.
07.03.2018, 09:34 часа
1294 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha