Какво искат жените от мъжа на 40

Какво искат жените от мъжа на 40 На 20 години жената иска той да е красив, демоничен, страстен. Но на 40 години, вече знае, че иска нещо по-различно - единствено тихо щастие. Едва след 35-те жените стават по-сговорчиви. И вече не се оставят да бъдем ухажвани от първия хубавец наоколо. Те имат същите вкусове, но вече търсят красотата другаде.
Това, което завладява сърцето на зрялата жена, е очарованието на неговото лице. Малките бръчици около очите, погледът, усмивката, здравите ръце, на които да разчита. След 35 жените вече са открили и омайващите грозници. Онова, което не могат да приемат, е дребничкият, посредствен, невзрачен мъж, който се мушка навсякъде, второкачественият отегчителен мъж.

Те искат мъжът да им е верен, но как?
Ако и на 40 той все още не си оставя пяната за бръснене при нея? Непреклонни ли ще са? Честно казано, сексуалният самарянин, който бяга след всяка фуста - по-добре без него. Те вече нямат желание да се състезават с всички момичета.

Ако не се получи малката искра в началото, веднага стоп!
На 38 години жените нямат повече време за обучение, времето тече вече обратно, хоризонтът има граница. Затова те искат нещо хубаво веднага, нещо, което да възпламени тялото и погледа им. „Без нас!”, казват зрелите жени на мъжете с чувство за малоценност или други комплекси. Един бунтар на 20 години е нещо опияняващо, но впоследствие това ги уморява. Те искат обикновена любов, дори страстта не ги заслепява повече. На жените в зряла възраст, зажаднели за яснота и спокойствие, е нужна тиха устойчива любов, приятна за кожата й, в която се чувстват удобно. Един мъж, с когото им е добре в леглото, на масата, в киното, на плажа.

Неговите пари
Преди двадесет години художник в мансарда под течащия покрив е бил за предпочитане в очите на младата тогава жена. Но с годините жените разбират, че с един състоятелен човек се живее много по-лесно, отколкото с мъж, пълен с дългове. Приятно е да се живее с човек, който има здрави, чисти връзки с парите, без да бъде прахосник или скъперник.

Неговите вкусове
На младини е забавно да откривате шеметните висини с русия младеж, който чете руски романи или обича водката. С времето това уморява. Да имате едни и същи интереси - вече е добре. Да изпадате заедно в ентусиазъм пред разходка с мотор или вкусно блюдо, това е вече истината. На зрелите жени им е приятно това съучастничество, което ги кара да се радват на общи усещания. То не изключва запазените лични области, които с удоволствие да разкриват един пред друг.
19.03.2018, 16:00 часа
1198 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha