Мисис България Мари Вачева заряза богатия си съпруг заради циганин от Враца

Мисис България Мари Вачева заряза богатия си съпруг заради циганин от Враца Мисис България Мари Вачева заряза богатия си съпруг заради циганин от Враца. Това обаче не се случва в реалния живот, а в шоуто „Смени жената“. Мари зарязва луксозния си и скъп живот, за да влезе в бедно семейство на мястото на съпругата, която работи в цех за отпадъци и издържа цялото семейство.
Какво ще преживее красавицата Мари Вачева ще узнаете в поредния епизод на шоуто „Смени жената“, тази сряда от 21 часа в ефира на Би Ти Ви.
А иначе извън това приключение миската активно се готви за участието си в най-престижния световен конкурс за омъжени дами „Мисис Свят“, който ще се проведе в края на лятото във Виетнам.
Мари ще представи България в конкуренцията на хубавици от цял свят. Вачева работи и над записа на видео, в което ще презентира кампанията #onevoice, насочена срещу домашното насилие над жени и деца, на която е българският посланик. Скоро на сайта на конкурса „Мисис Свят“ ще започне и гласуването за участничките.
26.03.2018, 14:58 часа
9601 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha