За първи път! Глория прие да пее в пиано бар, вижте къде

За първи път! Глория прие да пее в пиано бар, вижте къде За първи път в своята дългогодишна кариера примата на българския поп фолк Глория ще пее в пиано бар, научи агенция BulNews.bg. В четвъртък пиано бар „Изток“ в София ще зарадва редовните си клиенти с хитовете на Глория, поднесени по незабравим начин.
„Изток“ е първият пиано бар в столицата. Заведението може да се похвали с дългогодишна история зад гърба си. Повече от десетилетие хиляди ценители на добрата музика са създавали спомени в уютната атмосфера на бара.
Иначе тихата уличка „Тарас Шевченко" в столицата всяка вечер от вторник до събота събира купонджии, които искат да чуят любимите си хитове, изпълнени на живо от някои от най-добрите музиканти в бранша. Златните песни на българската естрада, вечните рок парчета, както и тези от топ позициите в актуалните чартове – всичко това е комбинирано по неповторим начин за доброто настроение на посетителите на заведението. Купонът никога не спира, а клиентите пеят с цяло гърло, опиянени от магията на музиката.
Естествено не само мелодиите опияняват нестихващия поток от доволни клиенти на пиано бар „Изток“. Заведението разполага с богата селекция напитки от най-добро качество. Чашите на посетителите са винаги пълни, като по този начин градусът на настроението никога не пада. За истинските ценители се предлагат и първокласни пури, които допълват идилията.
Можете да направите резервация още сега на 0896747639.
26.03.2018, 15:32 часа
2318 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha