Извънредно! Момиче падна от тераса на дом в Борован

Извънредно! Момиче падна от тераса на дом в Борован Инцидент в Центъра за настаняване от семеен тип във врачанското село Борован е станал вчера, научи BulNews.bg.
Неприятната случка се е разиграла около 13.10 часа, когато по неясна причина 15-годишно момиче е паднало от терасата на втория етаж. То веднага е било откарано в спешния център в Бяла Слатина, където лекарите го прегледали и установили, че момичето е със счупена ръка. Детето е откарано и настанено за лечение в УМБАЛ-„Г. Странски“ – Плевен без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
От източници на медията научихме, че преди време момичето е било изведено от центъра от баща си, който обаче се възползвал от нея и започнал „да я продава“ като булка. Момичето обаче решило да заживее по любов при друг младеж в Роман.
След като наблюдаващите случая социални работници разбрали, че детето не живее с родителите си, миналата седмица го върнали в ЦНСТ-то. 
Според очевидци 15-годишната сама е скочила през терасата с цел да избяга.
 
05.04.2018, 09:54 часа
4475 1
Коментари

Петко

05.04.2018, 21:28 часа
тия па срам немат манганли долни мръшави видее че у Роман скачат и нищо ги нема сега и у Борован бати спайдерменското племе шашаво да мрът тая измет долна
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha