От последните минути! Дядо се обърна с колата си на Е-79 между Враца и Монтана, коланът едва не го задуши /снимки/

От последните минути! Дядо се обърна с колата си на Е-79 между Враца и Монтана, коланът едва не го задуши /снимки/ Възрастен мъж се е преобърнал с колата си на Е-79 между Монтана и Враца, видя само репортер на агенция BulNews.bg. При инцидента дядото едва не се обесил на колана, разкриха очевидци на случката.
Произшествието е станало преди минути при разклона за Вършец. Там се отбива движението, тъй като натовареният международен път е в ремонт. 87-годишният шофьор на „Форд Фиеста“ с врачанска регистрация обаче не видял указателните табели и продължил направо.
По шосето има натрупани камъни, които да ограничават пътя напред на шофьорите. Ц.Д. обаче най-вероятно бил задрямал зад волана и се забил право в насипите. Колата му подскочила около 5 метра и се обърнала странично на пътя.
За щастие друг шофьор станал свидетел на зрелищната каскада. Той незабавно отишъл при катастрофиралата кола и се притекъл на помощ. Неговата намеса спасила живота на възрастния мъж, тъй като при обръщането коланът го душел. Очевидецът взел нож, срязал обезопасителното съоръжение и освободил водача.
На местопроизшествието се отзовали екипи на полиция, пожарна и бърза помощ. Медиците натоварили дядото в линейка и го откарали в спешния център във Враца, където по-късно е дал кръв за тестване за употреба на алкохол. Служителите на МВР пък обърнали колата на колела. Цялото возило е ожулено, има и щети по бронята и фаровете.
19.04.2018, 12:03 часа
10550 3
Коментари

До бре,бре

19.04.2018, 18:00 часа
Ми ръгнал е към оня свят и за малко да стигне...А тия барикади на пътя са като при война!

бре,бре

19.04.2018, 17:14 часа
87годишен ?!И къде е ръгнал тоя кютук,та си не седи на дъртия задник!

Петко

19.04.2018, 15:21 часа
сипват и не слагат знаци че неможе се мине ми бедния Българин от къде ще знае че има такива камари с баласт и кво хоп човека се одарил какво ще стане виновен е той да е гледал къде кара мдаа смотана държава живеем за жалост
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha