​Този див Северозапад! Подивяла майка шамароса учителката на сина си, бащата пък я напсувал брутално

​Този див Северозапад! Подивяла майка шамароса учителката на сина си, бащата пък я напсувал брутално Разярена майка, която шамаросала учителката на сина си и бащата му, който напсувал брутално класната, бяха изправени пред съда в Лом, научи BulNews.bg. Екшънът се разиграва на 5 май миналата година заради забележка от страна на учителката спрямо детето на агресивните родители. Лютият скандал в основното училище "Д-р Петър Берон" в село Септемврийци, община Вълчедръм се разиграл рано сутринта, към 8.30 часа. Родителите на детето 30-годишната Иванка П. и 31-годишният баща Димитър Т. нахлули в класната стая и започнали да крещят на учителката. При разправията майката зашлевила шамар на старши преподавател Мария Лазарова, а докато Иванка раздавала шамари, Димитър сипел безброй цинизми по адрес на Лазарова: „ку.ва“, „ще те е.а в устата“, „ще те е.а в боклука“.
След скандала двамата родители били задържани, а учителката била освидетелствана и потърсила съдебна отговорност от агресивните родители.
За циничните си думи Димитър е осъден на първа инстанция на пробация за срок от 8 месеца и обществено порицание. Жена му Иванка е с по-тежко наказание. Тя ще трябва да заплати глоба от 1 000 лева за шамара, който зашлевила на Лазарова. Семейството ще трябва да заплати общо 600 лева за нанесени неимуществени вреди на учителката и още над 500 лева разноски по делото.
Присъдата може да се обжалва пред окръжния съд в Монтана.
20.04.2018, 08:40 часа
6248 2
Коментари

Петко

20.04.2018, 09:57 часа
затвор за тея смърдели цигани долни за минимум 10 години верицата ви ши *** смърдела ще ми посягате вие на учител че ващо копиле и убовкитре да си убуе ми рови цел ден в проклетия фб ше мрете бе сапуни долни ломски

в затвора

20.04.2018, 08:47 часа
Каква пробация?Веднага в затвора и двамата цигани и да се приключва.Навремето ако псуваш,удариш лекар,учител с живота ти е приключено.Ако удари така съдия пак ли пробация ще има?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha