Как да подкупим различните зодии

Как да подкупим различните зодии Овен
Не може да се купи

Овенът не се поддава на подкупване. Но пък лесно може да бъде принуден да направи това, което искате. Трябва само да приложите малко хитрост и да го изманипулирате, например: „това, което искам, не е за теб. Няма да се справиш, пък и не те виждам в тази роля“. Овните са пословични с това че трудно схващат подтекста и се палят от нищо и никакво. Тоест, не с пари можете да го корумпирате, а с отношение. Парите също помагат.

Телец
Обича шума на парите

Ако има нещо, което Телецът обича и уважава, това са парите. Не всички Телци са подкупни. Сред тях има стожери на почтеността. Но как да не си направи човек изводите, като само преди два месеца централният банкер на Литва – Телецът Илмарс Римшевичс, беше арестуван за корупция. Друг Телец – Иван Славков-Батето, през 2005-а беше изключен от МОК, след като BBC го засне със скрита камера как обещава да лобира срещу пари.

Близнаци
Предпочита измами и интриги
 
Близнаците са умни, изобретателни и донякъде морални. Не обичат да се стига до изстъпления или крайни решения, дори и по отношение на личната си нравствена чистота. За тях добре скроената измама е вид изкуство. Определено са по-склонни да забъркат някоя префинена интрижка, отколкото да вземат едни пари на ръка, за да направят нещо нередно. Напротив – Близнакът може да се запъне като магаре на мост, предложите ли му подкуп.

Рак
Взема, но с достойнство

Незаслужена е славата на Близнаците като най-двулики и на Везните като най-колебливи. Всъщност първото място и в двете категории би трябвало да бъде присъдено на Рака. Представителите на този знак хем са изключително почтени, хем са склонни на кокошкарски измами. Те имат твърди морални позиции, които странно как се извъртат на 180 градуса. Заради тази своя бяло-черна дуалност Раците са неустоимо привлекателни личности.

Лъв
Много зависи от сумата

Лъвът дава вид на човек, който няма да се спре пред нищо, особено, когато нещата опират до престиж и място в общестото. Принципно това е така. Той може да ви събори на земята и да мине по вас, като по червен килим, за да се озове в светлините на прожекторите. Но да получи куфарче с пари срещу услуга, като рискува да бъде заловен и публично опозорен – едва ли. Лъвът е честолюбив и порядъчен, като цяло. Все пак много зависи от сумата.

Дева
Дават ли ти – дръж

Девата и парите имат много специални отношения – обичта им е взаимна. Представителите на този знак държат да бъдат добре заплатени. За тях това е равносилно на висока оценка на качествата им. Именно тази любов, както и прагматичната им природа, би ги накарала да следват принципа: „Дават ли ти – дръж…” Ако не взема аз, ще го предложат на друг, рационализира Девата и не се главоболи да преживява моралното си „падение”.

Везни
Бъркат в кацата с меда

Тези мили, приятни и възпитани хора се водят най-корумпирания знак в зодиака. Има изследване на ФБР на престъпниците според зодиакалния знак. В него Везните заемат челно място по корупция и измами, но не са сред най-често арестуваните знаци, тъй като е много трудно да ги заловят в крачка. Това е просто статистика и не означава, че задържаната за подкуп в началото на седмицата Везна Десислава Иванчева е виновна или невинна.

Скорпион
Иска, ама не му предлагат

Ако в една стая са събрани всички зодии, изведнъж спре токът и в следващия момент домакинът е с прерязано гърло, кого ще обвините? Скорпиона, най-вероятно. Обаче ако един „бизнесмен” дава 100 хиляди за някаква „дребна” услуга, на кого ще се спре? На Скорпиона? Едва ли. Първо, той не е аморален, а плюе на нравствените норми. И второ, Скорпионът е крайно ненадежден. Той е от тези, дето вземат парите и казват „ще видим”.

Стрелец
Само идиот би се опитал

Идиот е този, който би предложил подкуп на Стрелец. Първо, Стрелците са толкова смахнати, че ако им даде пари в плик като нищо ще си помислят, че човекът просто е искал да ги зарадва. А когато разберат недоразумението, може да избухнат в справедлив гняв. Стрелците стават за диктатори (Сталин) и престъпници (Били Хлапето), но такива неща, като да им предложат подкуп, обиждат човешкото им достойнство.

Козирог
Не играе на дребно

Не се опитвайте да подкупвате Козирог. Освен, ако не сте се подготвили с крупна сума. Историята познава случаи на корупция, като този на Анхел Мария Вияр, президентът на Испанската футболна федерация, който м. г. беше арестуван при голямо разследване. Става въпрос за следното – Козирозите не играят на дребно и трудно ги хващат. Да вземем Козирога Ал Капоне. Гангстер N1 в света най-накрая беше заловен за… неплатени данъци.

Водолей
Не е вероятно, но е възможно

Обикновено Водолеите са благородни хора, загрижени за планетата, световния мир, делфините и китовете. Най-често в главите им се въртят грандиозни планове как да спасят човечеството от глада и бедността. Но понякога и те се поддават на пороците на своето обкръжение и се случва да кривнат от правия път. Като кмета на Септември Марин Рачев, който миналата година беше задържан за укриване на данъци в особено големи размери.

Риби
Абсурд е да ги изобличиш

През целия си живот представителите на този знак рафинират най-важното си умение – да изглеждат напълно невинни. Те се плъзгат по течението и не влизат в конфликти, дори ако за това се налага леко да видоизменят възгледите си. Почти невъзможно е да се разобличи представител на знака Риби, влязъл в корупционна схема. Тактиката им е да заметат особено внимателно всички следи, след което сами да си повярват, че са невинни.
22.04.2018, 15:00 часа
1356 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha