Кошмарен инцидент! Дядка блъсна младежи на мотор, прати ги в болница /снимки/

Кошмарен инцидент! Дядка блъсна младежи на мотор, прати ги в болница /снимки/ Възрастен шофьор е помел двойка младежи на мотор в Лом, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Монтана.
Инцидентът е станал малко след 9 часа вчера на ул. „Цар Симеон“. 63-годишен ломчанин с инициали В.Е. шофирал лек автомобил „Пежо 206“ в посока към Дунавския парк. При кръстовището с ул. „Тодор Каблешков“ възрастният мъж тръгнал да завива наляво. Той навлязъл в лентата за насрещно движение и отнел предимството на мотоциклет „Ямаха Р1“, като го блъснал челно.
При жестокия удар са пострадали двамата младежи, които се возели на мотора. Водачът Цецо В. на 32 години е със счупен таз. 27-годишната Соня, която била зад него, пък е със счупен 4-и гръден прешлен. Ранените са настанени в местната болница под наблюдение, без опасност за живота.
Местопроизшествието е посетено от полицията, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. На шофьора на лекия автомобил е направена проба за алкохол, която била отрицателна. На водача на мотоциклета е издаден талон за медицинско изследване. Работата по изясняване на случая продължава. 
23.04.2018, 11:23 часа
11887 1
Коментари

ПЕТКО

23.04.2018, 21:01 часа
МНОГО БЪРЗО КАРА ЯМАХАТА
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha