Секс на стената: защо е толкова добър и как трябва да се прави?

Секс на стената: защо е толкова добър и как трябва да се прави? Често във филмите виждаме следната сцена: мъж и жена, обзети от дива страст, се целуват като луди, тя промушва ръце под тениската му, после започва да разкопчава колана. Той я притиска до стената, издърпва бикините й и ... Много мъже и жени смятат ​​тази поза (по-точно група от пози) за супер секси, но не я прилагат в живота си. Но именно тази примитивна същност на секса не е за изпускане. Секс експертът Лори Бъкли от Пасадена обяснява защо сексът до стената е толкова желан: "Когато сте толкова възбудени, че не можете да изчакате и секунда повече, изправянето до стената е най-добрият начин да получите веднага това, което искате, пише goodhouse.ru. Когато вашият партньор ви притисне към стената, усещате колко е нетърпелив, почти агресивен." От друга страна, тази вълнуваща поза не е най-удобната. Ето как можете да го направите по-добре:

Използвайте силните страни на тази позиция
Цялата прелест на секса до стената е в силната възбуда и нетърпението, разпалени във вас. Използвайте това. Не е необходимо да сваляте всички дрехи. Нахвърлете се един на друг, веднага след като влезете в апартамента, и започнете да се събличате взаимно, като не е необходимо да завършите този процес: разкопчайте риза, свалете дънките, вдигнете нагоре полата и това е напълно достатъчно. Много жени харесват тази поза, защото в нея доминиращ е мъжът, те са изцяло в негова власт притиснати до стената до стената като пеперуда на карфица. Това също може да бъде победено: например, повдигате ръцете си и той държи китките ви притиснати към стената с дланта на ръката ви. Друг бонус на позата е, че в нея има интензивно стимулиране на клитора: партньорът го докосва с пубиса си. Използвайте това: внимателно отърквайте чувствителната си точка в него, докато той прониква във вас. Приближете краката си един до друг - така вагината ще се стесни и усещанията ще се засилят.

Как да я практикувате: класически вариант?
Поставете краката си на около 30 см от стената, облегнете се и натиснете гръб срещу нея. Вашият партньор трябва да е изправен пред вас. Разтворете краката си така, че бедрата му да се разположат между тях. Когато ви сграбчи с ръце под дупето, обвийте краката около кръста му и ръце - около раменете му. Плъзнете се по-близо до стената, за да му е по-лесно да издържи на тежестта. Тъй като вие сте ограничена в движенията си, трябва той да движи таза ви нагоре-надолу в ритъм. Поради това, че тази поза изисква мъжът да е доста силен, вероятно няма да продължите дълго в нея. Но ако разликата в ръста ви не е толкова голяма, натоварването може да бъде намалено, ако жената стъпи на пода. Той може да вдигне единият й крак с ръка, а с другата да се подпре на стената.

Вариации по темата
Още по-секси (и по-лесно за изпълнение) е да го направите с гръб към него с подпрени на стената ръце и наведена така, че торсът ви да е успореден на пода. По този начин той би могъл да стимулира клитора ви с ръка. Освен това можете да контролирате колко дълбоко прониква той във вас - това зависи от ъгъла, в който се навеждате и ви дава възможност да експериментирате. За един друг вариант ще ви е необходим висок бар стол, подпрян до стената, седнете на ръба, облегнете се и се подпрете на раменете и горната част на гърба. За да накарате партньора си да се движи по-активно, хванете го с краката си и ритмично го притискайте към себе си. Благодарение на стола можете да се концентрирате върху целуването, прегръщането и забавлението.
16.05.2018, 15:30 часа
800 0
loading...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha