"Гъмза Брас Шоу" изнесе незабравим спектакъл за абитуриентите от Мездра /снимки/

"Гъмза Брас Шоу" изнесе незабравим спектакъл за абитуриентите от Мездра /снимки/ 105 абитуриенти от Мездра имаха възможността да се насладят на грандиозен спектакъл, подарен им от общината. В препълнената зала на Дом на железничаря абитуриентите изживяха една своя мечта. След проведено анкетно проучване по инициатива на кмета на Мездра инж. Генади Събков, специално за зрелостниците "Гъмза Брас Шоу" изнесе невероятен концерт, който зарадва абитуриенти, жители и гости на гр. Мездра. За да се почувстват абитуриентите още по-специални, от общината бяха запазили за тях най-хубавите места в залата.
Инж. Генади Събков поздрави дванадесетокласниците и техните учители за усилията, които  са положили през годините за да стигнат до тук. Абитуриентите от своя страна изказаха благодарности за жеста, с който Община Мездра ги зарадва по случай завършването на гимназиалното им образование.
Абитуриентите изненадаха Гъмзата с познания за неговите песни и превзеха сцената, за да изиграят едно истинско българско хоро.
16.05.2018, 18:40 часа
2770 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha