Гвоздеят на деня! Абитуриент от Враца отиде на бала си с ТИР /снимки/

Гвоздеят на деня! Абитуриент от Враца отиде на бала си с ТИР /снимки/ Абитуриент от Враца се появи на бала си с ТИР и събра погледите на съгражданите си, превръщайки се в най-голямата атракция на баловете тази година, видя BulNews.bg.
Гвоздеят на деня е Александър Андреев от XII „a“ клас на професионалната техническа гимназия „Н. Й. Вапцаров“. Вчера той, заедно със съучениците си от трите паралелки на випуск 2018 в школото, празнува завършването си в хитовия ресторант „Чайка“ край Враца.
Щурият купон обаче за него започна от по-рано. Александър пристигна на сборния пункт на Стария пазар с ТИР „Волво“, пищно украсен с балони. Под звуците на непрестанни клаксони огромната машина мина по улиците на града и предизвика истински фурор, като спря на площад „Македония“.
Младежът разказа пред репортер на медията, че всичко започнало на шега, но след това идеята все повече започнала да му допада. Негов приятел изпълнил желанието му да се качи в голям камион и да блесне сред съучениците си, като подарък по случай успешното му завършване.
 
 
25.05.2018, 15:13 часа
13171 1
Коментари

Цене Уестия

25.05.2018, 19:57 часа
Интересно тоя е на 19 години и кара кола на същите години - ауди а3, и аз кога бех на 18 карах пасат двойка, явно е закономерност, да си беден прошляк
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha