Извънредно! Тежка катастрофа с моторист към Леденика, полицията затвори пътя към мотосъбора в Балкана /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа с моторист към Леденика, полицията затвори пътя към мотосъбора в Балкана /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на пътя от Враца към пещерата Леденика, видя само репортер на агенция BulNews.bg. Инцидентът е станал в района на известната сред врачани Трудовашка чешма.
Лек автомобил „Фолксваген Голф“ 4 е ударил моторист, който се е връщал от мотосъбора във врачанския балкан. От сблъсъка сериозно е пострадал около 60-годишен рокер с „Чопър“, който е със сериозни фрактури на левия крак. Самият автомобил е със значителни материални щети в предната си лява част. И двамата участника в инцидента са със врачанска регистрация.
Две патрулки и линейка пристигнаха на мястото на катастрофата. Спешните медици оказаха на място първа помощ на пострадалия и го транспортираха към болницата за допълнителни изследвания.
Полицията временно затвори пътя, докато линейката качи ранения рокер и се разчисти пътя от многото разпилени части по асфалта. Тепърва на мястото на ПТП-то ще пристигне дежурната група от районното, която да установи кой е виновен за инцидента.
26.05.2018, 19:53 часа
19022 3
Коментари

дивотия

27.05.2018, 09:10 часа
Аман вече,тия полудеха с тия мотори

Цене Уестия

27.05.2018, 00:01 часа
Ей порове ненормални стигали сте шмъркале от тоя парацетамол, че не ви останаа ноздре, ще ви спрем безалкохолното, да ви ебе кой не ще

путио маринкин

26.05.2018, 21:45 часа
ей сити сот сириус ваща майка измамна дееба в устата!боклуци тумбаци ще ви запала живи като пилета ще ви пърлим на керемида на плаца!рак да ви попари ей идиот мри да ти еба путката майна!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha