Трагедия! Почина младият шофьор от катастрофата с Емилия /снимки/

Трагедия! Почина младият шофьор от катастрофата с Емилия /снимки/ Феди Башур е починал, съобщиха от "Света Анна". 19-годишният младеж катастрофира в четвъртък следобед на магистрала “Тракия”. В колата, която той шофирал, били баща му Жорж и годеницата му - попфолк певицата Емилия.
Тримата пътували с “Мерцедес Gle 4matic”. Асфалтът бил мокър, валял дъжд. Основната версия на разследващите за катастрофата е, че тя е станала след образувал се “аквапланинг” (водно пързаляне). Той настъпва, когато гумите на колата се движат толкова бързо върху мокрия път, че няма време да изместят водата и да влязат в контакт с асфалта. Според една от версиите джипът се е движил с над 80 км/ч, за да се стигне до аквапланинга.
"За съжаление, въпреки усилията на лекарите, 19- годишният Ф.Б. е починал. Припомняме, че той пострада много тежко при катастрофа на АМ "Тракия" и беше хоспитализиран в УМБАЛ "Св. Анна" - София в много тежко състояние", пишат още от болничното заведение.
27.05.2018, 16:10 часа
12378 1
Коментари

Причината

27.05.2018, 18:55 часа
За да стане аквапланинг на 2,5 - 3 т. машина и то Мерцедес и да получиш толкова тежки контузии, че да има смъртен случай то MPS-то се е движело поне 2,5 х 80 км/ч, така че назовавайте нещата с истинските им имена т.е. извънредно висока скорост.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha