В Хайредин върви ударно асфалтиране на улици

В Хайредин върви ударно асфалтиране на улици Продължава асфалтирането на девет улици във врачанското Хайредин, съобщи кметът на селото Тодор Алексиев.
"Асфалтираме 9 вътрешни улици. С новите 350 000 лева мисля, че ще направим още една или две. Агенцията по пътна инфраструктура в момента прави третокласна пътна мрежа тук. Хората са доволни от това, което виждат като работа по пътя, доволни сме всички", заяви той
В Хайредин очакват още 350 хиляди лева от правителството, които да бъдат инвестирани в асфалтиране, но към момента "не са заявявани пари заради случилото се миналата седмица бедствие", добави още кметът Тодор Алексиев.
"Ние в Хайредин използваме капиталовите пари от правителството, които са в размер на един милион до момента. Министър Нанков каза, че ще ни отпусне още около 350 хиляди лева. Вървим си по план. Не сме изисквали пари заради бедствието, за да асфалтираме, макар че ние си имаме нужда от това освежаване на улиците. Част от стара къща и местен магазин са сред най-сериозно пострадалите от поройните дъждове миналата седмица, но Общината прави всичко възможно, за да помогне на хората да възстановят имуществото си", завърши кметът Тодор Алексиев.
 
17.07.2018, 13:14 часа
2713 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha