Разпродават на търг четири къщи за селски туризъм /снимки/

Разпродават на търг четири къщи за селски туризъм /снимки/ Частен съдебен изпълнител обяви на търг голям имот с четири къщи за селски туризъм, научи BulNews.bg. Обектът е собственост на „Белоградчик Капитал ЕООД“ и се продава, тъй като фирмата е затънала в борчове към НАП и „Държавен фонд земеделие“.
На тезгяха е сложен имот с площ от 1.511 декара, в местността „Млаките“, в землището на село Чифлик във Видинско. В границите на парцела има построени четири къщи, които трябвало да приемат туристи, решили да усетят атмосферата. Те обаче така и не били довършени.
Сградите са с изградени основи, колони, плочи и греди, носеща и преградна зидария, дървена покривна конструкция, покритие от бетонови керемиди. В две от тях има частично монтирана PVC дограма. Постройките са на по два етажа, като на партерното ниво е разположена всекидневна с кухненски бокс, открита веранда и санитарно помещение. Под стълбищното рамо е отделено малко складово помещение. На втория етаж са разположени антре и две стаи със санитарни възли. От антрето и стаите има излаз на тераси. Едната къща е с монтирана частична външна топлоизолация и е направена частично вътрешна и външна мазилка. По нея личат следи от откраднати проводници и електрическа инсталация.
Имотът не се охранява, не е ограден и липсва електрозахранване и водоподаване, пояснява съдебният изпълнител.
Началната цена, от която започва наддаването, е 167 875.20 лева. Търгът ще се проведе на 10 октомври от 14 часа в районния съд в Белоградчик.
19.07.2018, 08:01 часа
3684 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha