„Монолит“/Манастирище/ победи след голов трилър „Околчица“/Моравица/ в Хайредин

„Монолит“/Манастирище/ победи след голов трилър „Околчица“/Моравица/ в Хайредин Отборът на „Монолит“/Манастирище/ се класира за полуфиналите за купата на Община Хайредин след трудна победа с 4:3 над коравият тим на „Околчица“ Моравица.
Домакините от Манастирище първи поведоха в зрелищният мач, който се игра на стадиона в Хайредин в изключително топло време. Точен за 1:0 беше Тодор Кръстев в 3-та минута. Гостите бързо успяха да отвърнат на удара и след хубав удар на Вангел Христов в 9-та минута успяха да изравнят резултата. Владимир Вълов- Сисо отново  даде преднина на своят тим в 27-та минута, като завърши хубава атака на своят тим с гол. В 37-та минута играчите на „Околчица“ останаха с 10 души на терена, след като Георги Янев получи директен червен картон, след като удари играч на „Монолит“ при спряна игра. При този резултат двата тима се прибраха на почивката.
Второто полувреме беше още по-интересно и премина през няколко обрата. „Манастирище“ изпуснаха няколко удобни положения за гол в началото на втората част и обратно на логиката допуснаха гол в своята врата при една контра атака на гостите. Радослав Георгиев изравни резултата за 2:2. Със силен удар от близко разстояние той не остави шанс на опитния страж на „Монолит“ Веселин Илиев, който направи няколко добри спасявания в срещата. Въпреки че бяха с човек по малко „Околчица“ направи  пълен обрат в двубоя. Те получиха право  да изпълнят доста спорна отсъдена дузпа. Точен от бялата точка за втори път в срещата беше Вангел Христов за 2:3. Ключова роля за обрата на „Монолит“ се оказаха резервите. Велко Велков изравни резултата с глава за 3:3, а Велко Каменов вкара красив гол – в опита си да центрира той намери далечния ъгъл на вратаря на гостите и направи резултата 4:3.
С този драматичен успех в последните минути „Монолит“ заслужено успя да заеме второто място в групата си и да се класира за полуфиналите.
06.08.2018, 09:42 часа
1807 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha