Кошмар на морето! Пиян и дрогиран с БМВ помете шест тийнейджърки от Лом в Китен /снимка/

Кошмар на морето! Пиян и дрогиран с БМВ помете шест тийнейджърки от Лом в Китен /снимка/ Шест момичета от Лом са били пометени на тротоар в Китен от пиян и дрогиран шофьор на БМВ, научи BulNews.bg. 
Инцидентът е станал около 21 часа снощи близо до почивна база "Морско утро" в курорта. При десен завой 31-годишният шофьор на бавареца със софийска регистрация загубил контрол над волана. Возилото изхвърчало от пътя на тротоара, помело момичетата и се обърнало по таван.
От катастрофата са пострадали и  шестте пешеходки, всички от Лом. 17-годишната Я.Л. е транспортирана до болница „Бургасмед” с фрактура на шиен прешлен. Нейните връстнички Г.Г. и Н.К. са откарани в същото лечебно заведение в травматичен шок. 18-годишните девойки Е.Г. и С.Я., както и 15-годишната сестра на второто момиче В.Я. са прегледани на място от медицински екип на центъра за спешна помощ в Царево и освободени.
Зад волана на БМВ-то е столичанинът Даниел С., който има 9-гдишен стаж зад волана. С него пътували още двама софиянци - В.А. на 37 години и И.Ф., 33-годишен. Водачът се движел с превишена скорост, казаха от полицията в Бургас. Той е изпробван за употреба на алкохол, като дрегерът отчел 0.92 промила. Тестван е и за наркотици или упойващи вещества, като апаратът отчел положителна проба за амфетамин. Задържан е за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
08.08.2018, 12:29 часа
12609 1
Коментари

Ханът: Ето защо !

08.08.2018, 21:46 часа
Да се обеси, както и тези с него на най-близкото дърво за назидание.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha