Див екшън в Монтанско! Пиян бандит заплаши роднини с убийство, потроши и патрулка

Див екшън в Монтанско! Пиян бандит заплаши роднини с убийство, потроши и патрулка Истински екшън се е разиграл вчера в монтанското село Медковец, научи BulNews.bg. 
Вчера около 20 часа местният жител Милко С. е потърсил помощ в полицейския участък. 
Той разказал на полицаите, че в дома му се събрали роднини и е възникнал скандал. Един от гостите му 35-годишният Наско Н. от Нова загора, който се върнал от гурбет във Франция, в явно нетрезво състояние започнал да се кара с хора от компанията. Пияният мъж скочил на бой и почнал да им отправя закани за убийство.
На мястото веднага отишли служители на реда със служебен автомобил „Опел Астра“. На улицата пред дома полицаите срещнали пияния гост, който се държал агресивно.
При извършване на проверка за установяване на самоличността му скандалджията без повод и причина ударил с юмрук в предното панорамно стъкло на патрулката. От удара са причинени пукнатини на стъклото в горната част и е повредено огледалото за обратно виждане.
Ченгетата използвали физическа сила и помощни средства, за да задържат побойника, който е криминално проявен. С големи усилия солидно пияният Наско е задържан в ареста за 24 часа, където с влизането започнал да повръща навсякъде.

 
15.08.2018, 09:50 часа
7997 1
Коментари

ооопп..саааа

15.08.2018, 13:45 часа
Типично по цигански!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha