От последните минути: “БМВ” блъсна две деца на пешеходна пътека във Враца /снимки/

От последните минути: “БМВ” блъсна две деца на пешеходна пътека във Враца /снимки/ Лек автомобил “БМВ” блъсна две деца на пешеходна пътека във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. Инцидентът стана преди минути на кръстовището на улица „Генерал Леонов“ и бул. „Екзарх Йосиф“, по известно като „Ахат“.
Млад врачанин с лека кола “БМВ“ идвал от пожарната и завивал по ул. „Генерал Леонов“, когато на пешеходната пътека изневиделица изскочили две малки момичета - на 10 и 9 години. 
На кръстовището в това време завивал камион, а след него преди пешеходната пътека имало друг лек автомобил, който пропуснал децата да пресекат. 
В този момент обаче врачанинът с „БМВ“-то тръгнал завивал и не видял навреме двете деца, пресичащи между превозните средства. Така шофьорът ударил момичетата, които за късмет не са пострадали сериозно. Едното няма никакви наранявания, а другото е само с ожулени колене. 
Шофьорът веднага сигнализирал за инцидента на тел. 112, като на мястото светкавично пристигна линейка, за да прегледа децата и униформени, които да установят причините за катастрофата. 
16.08.2018, 14:16 часа
13424 2
Коментари

От простотия няма управия.

16.08.2018, 22:07 часа
Щом е с BMW може. То тия с BMW-тата карат по друг правилник, даже имат право да газят хора, дори деца, а ако е млад анаболен мутант може освен деца и бабички да гази.

W 140 S 500

16.08.2018, 21:00 часа
Селяндур прост, много ли ти бега беимвето, да не си на цено уя род
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha