Бащата на президента Румен Радев блъснал мъж с увреждания в Харманли

Бащата на президента Румен Радев блъснал мъж с увреждания в Харманли Бащата на държавния глава Румен Радев вероятно е блъснал човек в Харманли, твърдят онлайн издания, цитирани от Топновини.
Според информациите Георги Радев ударил с мерцедеса си шофьор на триколка на кръгово кръстовище в града. Въпреки това дори не си и направил труда да му окаже помощ.
Георги Радев е бил в колата със съпругата си, но въобще не излиза от нея, съобщили очевидци. До момента липсва официална информация и няма потвърждение на случилото се. Според първоизточниците на информацията местен лидер на БСП е лобирал пред полицаите от РУ-МВР в Харманли да не санкционират бащата на президента, а случаят е покрит тотално.
От кадрите се вижда, че човек с инвалидна триколка е попаднал в кръгово кръстовище. Според свидетели, Георги Радев вализа с мерцедеса си в кръстовището и го бута, при положение, че бащата на президента не е с предимство. Провинилият се шофьор изобщо не слиза от колата. 
След като човекът с триколката звъни по телефона, пристига полицейски екип. Докато органите на реда оглеждат мястото и установяват случилото се, Георги Радев не слиза от автомобила си. Малко по-късно на местопроизшествието пристига линейка, която отнася пострадалия с носилка. 
В района на кръговото кръстовище пристигат мъже, които стоят до колата и говорят по телефова. Същото правят и полицаите, като никой не пише нищо. В един момент органите на реда свалят бащата на президента от колата, отиват встрани под едно дърво и си говорят. 
На осмата минута патрулката си заминава, а на място остават двама полицаи. 15-20 минути по-късно на мястото пристига Михаил Лисков (бивш кмет на Харманли и бивш областен лидер на БСП-Хасково), който започва разговор под дървото с полицаите и бащата на Румен Радев. Отиват на мястото на катастрофата, Лисков взема триколката на катастрофиралия човек и качват Георги Радев в колата.
На финала бившият кмет и местен лидер на БСП се маха, а полицаите се оглеждат и помагат на Георги Радев да си тръгне с мерцедеса.
25.08.2018, 13:08 часа
1131 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha