Община Враца дава над 370 бона за охрана

Община Враца дава над 370 бона за охрана Община Враца откри процедура за възлагане на обществена поръчка за наемане на фирма за въоръжена и невъоръжена охрана, научи агенция BulNews. 
Местната администрация търси кой да осъществява денонощна физическа охрана, която да осигурява пропускателен режим, видеонаблюдение и сигнално-охранителна дейност на обекти, собственост на общината. Обществената поръчка е разделена на три обособени позиции, като в първата се търси охрана на административната сграда на общината, на Старата къща, на центъра за обществена подкрепа, складовата база в ученическия комплекс, звеното по временна заетост, парк „Дъбника“ и още десетина обекти.
Втората позиция е за охрана на сгради, стопанисвани от общинските предприятия, детски градини, детски ясли, центъра за младежки дейности и други. Сред обектите в тази позиция са развлекателния парк „Леденика“ и стадион „Христо Ботев“
Третата категория е за охрана на общностния център за деца и семейства по проект „Стимул“ и областния информационен център. 
За участие в поръчката са поканени три фирми в тази област на дейност – „АС ОРЕЛ – 2006“ ЕООД; „ПИ ЕС ЕС“  ООД и „СИТИ“ ЕООД. 
От общината уточняват, че обществената поръчка включва извършване на физическа денонощна въоръжена и невъоръжена охрана, осигуряване на пропускателен режим, видеонаблюдение и сигналноохранителна дейност при нормална и усложнена обстановка.
Срокът за изпълнение на договора е 12 месеца, считано от датата на подписване на договора, а стойността на обществената поръчка е 314 998 лева без ДДС или 377 997.60 лева с ДДС. 
 
14.09.2018, 08:25 часа
1794 1
Коментари

путио маринкин

14.09.2018, 19:01 часа
ей психари пъдари ще ви еба майката у путката объсана герберска хаха!що се изнесохте пак от мбал като курва из бъде а идиоти?какво вардите бе олигофрени?къде е нафтата кой изпи спирта?ще ви разпарим отзад като жаби!живи ще ви возим у ковчег долни мош
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha